Muziek

Duo Como

Klassiek op zondagmiddag

zo 11 dec 2022 - 14.00 uur

Het duo Como , met Emma Wills op gitaar en Sebastian Enriques op accordeon laat voor het eerst zijn vleugels uit met een eigen programma: Douce Joie. Een zoete vreugdevolle mix van lichte & elegante klassieke muziek, jazz en uitgesproken zuiderse ritmes.

Kerst in Hoboken

Kerstmarkt in winterse sfeer

vr 16 dec 2022 - 18.00 uur tot vr 16 dec 2022 - 22.00 uur

Kom op de Kioskplaats genieten van de jaarlijkse Kerstmarkt. Voor een hapje en drankje kan je terecht bij de verenigingen. Laat je verrassen door de straatact: ‘Bij Jos & Maria’. The Caddy’s verwennen het publiek met feelgoodhits en uptemponummers van Elvis, The Beatles en veel meer...

Thank you,Toots!

Ben Vanderweyden Quartet

zo 18 dec 2022 - 14.00 uur

De Belgische musici Koen Vandendriessche, Roman Korolik, Dirk Schreurs, Ben Vanderweyden en verteller Fred Brouwers brengen een persoonlijke muzikale hommage aan de muziek en het leven van jazzharmonica-legende Jean “Toots” Thielemans.

Nu het nog kan

Johan Petit, Tom Pintens en Dora Brams

di 17 jan 2023 - 20.00 uur

Aan het woord Johan Petit, theatermaker en gelegenheidsfilosoof. Er ligt weer iets op zijn hart, over het leven, maar vooral over hoe hij zelf in dit leven staat.
uitverkocht

Christa nodigt uit - Schwung!

Nieuwjaarsconcert

zo 22 jan 2023 - 11.30 uur

Tradities bestaan nog! Samen met haar vaste begeleidingsgroep en 3 collega’s van het opera Ballet Vlaanderen zet Christa de 'Schwung' erin. Het concert wordt afgesloten met een bekende meezinger en achteraf klinken we op het nieuwe jaar!

De Platenkast van Ben Segers

vzw TeKiel-A

do 26 jan 2023 - 20.00 uur

Donderdag 26 januari hebben we met Ben Segers een acteur te gast in het Gravenhof. Deze Kempenzoon scoorde zich een plaats in het collectieve geheugen met de ‘Wat als’-sketch waarin hij de onwaarschijnlijke kwaliteiten roemt van Rudy Verboven.

De Vlaamse Juke Box

Met o.a. Kevin Van Staeyen en Stoffel Verlackt

zo 5 feb 2023 - 14.00 uur

Jij vraagt, wij draaien; neen, wij spelen! We maakten een selectie van wat wij de Toppers van de Vlaamse Muziek noemen. Van de overbekende Will Tura en Bart Peeters tot de obscure protestliedjes uit de jaren 70.

Christine Carré - Wings

Klassiek op zondag

zo 12 feb 2023 - 11.30 uur

Christine Carré heeft een unieke eigen stijl ontwikkeld, met soms een vleugje Wim Mertens, Michael Nyman, Joep Beving,...Met haar nieuwe programma neemt ze je mee op een innerlijke reis van rust, harmonie en stilte.

Les Âmes Perdues - Eurovisionary

Klassiek op zondag

zo 12 mrt 2023 - 14.00 uur

Les Âmes Perdues gaat terug naar de roots van het Eurovisiesongfestival: het stimuleren van de muzikale creativiteit.