Live in het Gravenhof

Hieronder een overzicht van alle live concerten in het Gravenhof:

Jim Jones & The Righteous Mind + Thee Andrews Surfers

Cockerill's

wo 25 okt 2017 - 20.00 uur

Jim Jones gelooft sterk in de kracht van rock ‘n’ roll om de geest te verruimen, om als het ware de ziel te zuiveren van het dagelijkse vuil. Amper 5 dagen na z’n laatste show met ‘The Jim Jones Revue’ in Kent, kroop de zanger rechtstreeks terug in de studio om nieuw materiaal te schrijven.

Gregor Terror & the Calypso Gigolo's

Cockerill's

vr 27 okt 2017 - 20.30 uur

Gregor Terror & The Calypso Gigolo’s nemen je mee naar de Caraïben en brengen als een van de weinigen in Europa authentieke calypsomuziek. Zwoele zomerse Zuiderse dansmuziek.

The Great Pretenders

za 28 okt 2017 - 20.00 uur

Van Little Richard naar Bill Haley door naar Elvis Presley om uit te komen bij Eddie Cochran. U weet wat al deze namen betekenen? Een herbeleving van de jaren ’50 en ’60! Deze spetterende en energieke live band met maar liefst vier muzikanten, een zanger en drie zangeressen laat u deze avond twisten

Tournée Musicale#4

vr 24 nov 2017 - 19.00 uur

Een klassieker in wording: dat is Tournée Musicale. De muziekroute langs Hobokense cafés en cultuurplekken in het centrum van Hoboken staat garant voor uren live muziek en verwennerij van lokaal en bovenlokaal blues-en jazztalent.

The Revelaires

Cockerill's

vr 24 nov 2017 - 22.30 uur

The Revelaires, ontstaan uit de assen van The Whodads, brengen instrumentale surfrock van The Ventures, Dick Dale, The Surfaris, Link Wray en Henri Mancini weer springlevend. Liefhebbers van twang, rumble, surf, spy en space kunnen hun hart weer ophalen. Een waardige afsluiter van Tournée Musicale!

Welcome to the 80's en more...

zo 26 nov 2017 - 14.00 uur

Dit concert is verplaatst naar zondag 4 maart om 14 uur

Jackobond zingt Marva

Rode rozen in de sneeuw

zo 10 dec 2017 - 14.00 uur

“Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou”… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Samen met mijn band JackoBond breng ik een ode aan Marva.

Welcome to the 80's en more...

zo 4 mrt 2018 - 14.00 uur

Was je erbij tijdens de twee vorige edities van “Welcome to the 70’s? Dan wil je deze zeker niet missen! 4FUN is weer te gast in het Gravenhof, zij laten je de muziek van de 80’s herontdekken. Hier alvast een tipje van de sluier: Joe Cocker ‘Unchain my heart’, Michael Jackson ‘Billy Jean’...