Live in het Gravenhof

Hieronder een overzicht van alle live concerten in het Gravenhof:

Vier mee 10 jaar Camping Louisa!

Major Tom - We Are Not Bowie

wo 23 aug 2017 - 20.00 uur

Het bekendste en populairste muziekfestival van Hoboken strijkt weer neer in park Sorghvliedt.

Vier mee 10 jaar Camping Louisa!

Axl Peleman and the Hoboken All Stars Band

wo 30 aug 2017 - 20.00 uur

Het bekendste en populairste muziekfestival van Hoboken strijkt weer neer in park Sorghvliedt.

Little Hook

Cockerill's

vr 29 sep 2017 - 20.30 uur

Cockerills is een nieuwe maandelijkse concertreeks in het Gravenhof. Vanavond is het de beurt aan Little Hook, het muzikale project van Renaud Lesire.

The Bellrays (USA) + Support

Cockerill's

wo 25 okt 2017 - 20.00 uur

Veel mensen kennen zangeres Lisa Kekaula van The Bellrays beter dan ze wellicht zouden denken. Deze soul diva is namelijk ook de zangeres op de Basement Jaxx hit “Good Luck”. Maar laat dat niet de enige reden zijn om dit spetterende concert mee te maken...

Gregor Terror & the Calypso Gigolo's

Cockerill's

vr 27 okt 2017 - 20.30 uur

Gregor Terror & The Calypso Gigolo’s nemen je mee naar de Caraïben en brengen als een van de weinigen in Europa authentieke calypsomuziek. Zwoele zomerse Zuiderse dansmuziek.

The Great Pretenders

za 28 okt 2017 - 20.00 uur

Van Little Richard naar Bill Haley door naar Elvis Presley om uit te komen bij Eddie Cochran. U weet wat al deze namen betekenen? Een herbeleving van de jaren ’50 en ’60! Deze spetterende en energieke live band met maar liefst vier muzikanten, een zanger en drie zangeressen laat u deze avond twisten

Tournée Musicale#4

vr 24 nov 2017 - 19.00 uur

Een klassieker in wording: dat is Tournée Musicale. De muziekroute langs Hobokense cafés en cultuurplekken in het centrum van Hoboken staat garant voor uren live muziek en verwennerij van lokaal en bovenlokaal blues-en jazztalent.

The Revelaires

Cockerill's

vr 24 nov 2017 - 22.30 uur

The Revelaires, ontstaan uit de assen van The Whodads, brengen instrumentale surfrock van The Ventures, Dick Dale, The Surfaris, Link Wray en Henri Mancini weer springlevend. Liefhebbers van twang, rumble, surf, spy en space kunnen hun hart weer ophalen. Een waardige afsluiter van Tournée Musicale!

Welcome to the 80's en more...

zo 26 nov 2017 - 14.00 uur

Was je erbij tijdens de twee vorige edities van “Welcome to the 70’s? Dan wil je deze zeker niet missen! 4FUN is weer te gast in het Gravenhof, zij laten je de muziek van de 80’s herontdekken. Hier alvast een tipje van de sluier: Joe Cocker ‘Unchain my heart’, Michael Jackson ‘Billy Jean’...

Jackobond zingt Marva

Rode rozen in de sneeuw

zo 10 dec 2017 - 14.00 uur

“Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou”… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Samen met mijn band JackoBond breng ik een ode aan Marva.