Muziek

Michael Lochery en Duo Tokàr

Klassiek in het Gravenhof

zo 10 dec 2023 - 11.30 uur

Het programma Mozaik Guitar Quartet is gewijzigd naar Michael Lochery en Duo Tokàr.

TE GAST : Sonder

Album release show Anywhere

do 14 dec 2023 - 20.00 uur

De indiepopband ‘Sonder’ geleid door de wondermooie en krachtige stem van de Belgisch/Spaanse Kirstie Di Alegria neemt je mee op een trip door sterke grooves en melancholische melodieën.Op 14 december presenteren ze hun debuutalbum ‘Anywhere’. 

Christa Biesemans: Bubbels

Nieuwjaarsconcert in het Gravenhof

zo 14 jan 2024 - 11.30 uur

VIJF artiesten, twee zangers en drie muzikanten zetten het nieuwe jaar alvast goed in met het programma ‘bubbels’. Christa Biesemans stelt een sprankelend programma samen met een leuke afwisseling van herkenbare operette, opera en licht klassiek.

Oxalys & Alon Sariel: Metamorfosi

Klassiek in kerk Sint Jozef

zo 11 feb 2024 - 11.30 uur

ZES uitstekende muzikanten combineren originele werken uit de barok met modernere toonzetting. Zoals de beeldende kunstenaars uit de neoklassiek teruggrepen naar de klassieke oudheid, grasduinden hun tegenhangers in de 20ste-eeuwse muziek in manuscripten van de grote barokke en klassieke meesters.

Factor 7: Fake News

Klassiek in het Gravenhof

zo 10 mrt 2024 - 11.30 uur

ZEVEN zangers sluiten de reeks klassieke concerten in het Gravenhof af. Factor 7 is een door de wol geverfde zevenkoppige a capellagroep die steeds op zoek is naar muzikale vernieuwing. Zo ontstaan frisse bewerkingen van actuele pop- en rocksongs, Nederlandstalige nummers en close harmony.

Retour BXL-PARIS (matinee)

Les Triadours

di 26 mrt 2024 - 14.00 uur

In ‘Retour Bxl-Paris’ wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis doorheen het repertoire van twee chansonniers pur sang: Edith Piaf en Jacques Brel.