Humor

Binnenkort humor in het Gravenhof!

Op zoek naar iets anders? Bekijk hier het volledige programma

Jade Mintjens

Bedankt om te komen (try-out)

di 26 sep 2023 - 20.00 uur

Het is zover. Jade Mintjens verblijdt u met haar allereerste zaalshow. Na in de voorprogramma’s te staan van Bart Cannaerts, Xander de Rycke en Michael Van Peel heeft ze nu genoeg kneepjes geleerd om het vak zelfstandig uit te voeren.
uitverkocht

Stabiel (try-out)

Steven Mahieu

vr 10 nov 2023 - 20.00 uur

Steven Mahiueu is een vaste waarde in het Vlaamse comedylandschap. De laatste jaren zag je hem als acteur in verschillende fictieseries. Hij is vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks 'Chantal' met Maaile Cafmeyer. Daarnaast kon je hem ook al zien in 'Nonkels', 'Doe Zo Voort' en 'Onder Vuur'

Goe genoeg (try-out)

Amelie Albrecht

vr 1 dec 2023 - 20.00 uur

Amelie Albrecht won in 2018 'Humo's Comedy Cup'. De afgelopen twee jaren waren een een echte rollercoaster voor Albrecht. Haar comedycarriére schoot als een raket de lucht in, met haar eerste show 'Zwaar Leven'. Daarbuiten kwamen er verschillende opdrachten voor televisie.
uitverkocht

Oud, niet out

Nigel Williams en vijf grappige senioren

za 9 dec 2023 - 20.00 uur

In de comedyworkshopreeks 'oud, niet out' zetten vijf 55+'ers hun eerste stappen op het comedypodium. Ze worden daarvoor klaargestoomd door Nigel Williams, comedygoeroe van het eerste uur. Na het grote succes van de eerste editie vorig seizoen leggen we in deze tweede editie de lat nog wat hoger!

#Eindejaars 2023 (full show)

Joost Vandecasteele

za 16 dec 2023 - 20.00 uur

In deze eindejaarsconferénce profileert Joost Vandecasteele zich als een correspondent van de enige oorlog waar iedereen aan meedoetn namelijk: de cultuuroorlog. In een wereld verwikkeld in gestoorde complottheorieën, online ontregeling en arrogante deelsteppers heb je een kwaaie zot nodig om alles

13 (try-out)

William Boeva

di 19 dec 2023 - 20.00 uur

William Boeva's vierde zaalshow gaat over zijn gezondheid. Een volledige dag plant hij hiervoor in. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En zijn videospelletjes op alfabetische volgorde sorteren is ook belangerijk. En voor de zek

Kies zelf maar een titel

Delphine Lecompte

do 11 jan 2024 - 20.00 uur

Lecompte vertelt in haar eerste avondvoorstelling schaamteloos, gulzig, venijnig en tomeloos over haar grillige, grappige, wrange, (soms) onluisternde literaire parcours; van poëtische paria tot kortstondige publiekslieveling en weer terug naar het poeïtsche pariaschap.

GET UP STAND UP! - Try-out

Met Jeron Dewulf als MC

za 13 jan 2024 - 20.00 uur

GET UP STAND UP! is terug. Na vier geweldige edities, met onder meer Soe Nsuki, William Boeva, Erhan Demirci, Lukas Lelie en Kamal Kharmach als nieuwbakken debutanten, wordt het hoog tijd dat we een flinke portie vers talent naar boven scheppen.

Vastbenoemd

Jasper Posson

za 27 jan 2024 - 20.00 uur

Volg je dromen! Dat advies kreeg Jasper van zijn ouders mee. Die droom , dat was stand-up comedian worden. Op de planken staan en mensen laten lachen, als programmator van een cultuurcentrum zag hij, vanop de eerste rij, zijn voorbeelden het podium bestormen.

Smaad

Vincent Voeten

za 10 feb 2024 - 20.00 uur

Gitzwarte humor en snoeiharde moppen, dat is wat je mag verwachten van 'Smaad', de eerste zaalshow van Vincent Voeten. Wanneer deze straatflik op een podium klimt, laat hij geen enkel heilig huisje onberoerd.

De Moppentappers (Matinée)

Sven De Ridder, Brik Van Dijck en Fokke Van Der Meulen

di 30 apr 2024 - 14.00 uur

n De Ridder en Brik Van Dyck zijn de moppentappers van dienst. Ondersteund door barman/moderator Fokke Van Der Meulen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap, aan de hand van fragmenten, verhalen en uiteraard veel moppen.