je bekijkt deze pagina in de preview weergave.

Tuigfestival in de Blikfabriek

TUIG ROCKS

Bekijk het volledige weekendprogramma via: TUIGfestival | TUIG ROCKS 
Wil je graag deelnemen aan één van de workshops? Wees zeker van je plek en schrijf je in via de blauwe ticketknop.

Graffiti tour (11 & 12 mei) - GRATIS: Ga op tocht met graffitikenner Arno Arnouts in en rond de Blikfabriek. Arno is al sinds de jaren '80 actief in de scene en kent haast elke artiest en werk dat in Antwerpen te zien is. Arno was betrokken bij de organisatie van tal van graffiti jams. De wandeling door de oude fabriekshal vol graffiti duurt 40 minuten en vertrekt aan de ingang van Cantin. 

Graffiti workshop (11 & 12 mei) - €10: Laat je jezelf graag eens creatief gaan? Dan kan je tijdens ons Straattuig Festival deelnemen aan graffiti workshop met professionele begeleiding. Het is een workshop van 2 uur met alle materiaal inbegrepen, zoals spuitbussen, bescherming, etc. Je krijgt alle basics mee en vertoeft in een leuke sfeer van het Festival in de Blikfabriek. 

STB freerunners workshop (11 mei) - GRATIS: Je verplaatsen van A naar B aan de hand van allerlei coole trucs leer je tijdens deze intro in het freerunnen. Een uur lang leer je flips, swings en sprongen. Kom je durf tonen tijdens deze workshops en leer de sport kennen waar niets je in de weg staat. Als afsluiter is er ook een demo voorzien. 

Battle Droids workshop (11 mei) - GRATIS: Leer samen met deze professionals je eerste breakdance moves. Trek je sportieve kleren aan om een uur lang alles te geven in de Blikfabriek. Geniet daarna nog van een demo. 

 

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • GRATIS
  • Kassa: 10 euro
locatie
  • Blikfabriek
  • Krugerstraat 232
  • 2660 Hoboken