Slam Aleikum - Slam / Comedy / Storytelling / Open Mic

Slam Aleikum is back! Na onze passage in De Roma keren we terug naar Gravenhof (het oude kasteeltje in Hoboken) voor een avond vol woordkunst: slam poetry, comedy, storytelling en een open mic waar iedereen het woord kan nemen (ook rappers ;)).

Line-up: LEV (NL) / Mohsin Abbas / Esohe Weyden / Hind Eljadid / DJ Rosy / Open Mic

Lev Avitan (NL) - spoken word
Lev Avitan is een Spoken Word artiest die spreekt vanuit zijn doorleefde ervaring. Met theatrale voordrachten die een confronterende authenticiteit uitdragen is het onontkoombaar dat hij een indruk bij de luisteraar achterlaat. Sinds een jaar staat Lev voor o.a. Mensen Zeggen Dingen op podia en festivals door het hele land. In het studiejaar 18/19 is Lev de campdusdichter van de Radboud Universiteit. https://www.youtube.com/watch?v=KgreJ4LWijg

Mohsin Abbas - stand-up comedy
Mohsin is een stand-up comedian uit Oostende die zes jaar geleden deelnam aan Humo’s Comedy Cup. Hij won niet, maar bleef oefenen en werd opgepikt om enkele voorprogramma’s te doen van bekende comedians. Ondertussen werd hij gemeenteraadslid en binnenkort staat hij op de planken met d’Ostendsche Conference.
https://www.een.be/voor-de-leeuwen/mohsin-abbas

Esohe Weyden - spoken word
Esohe Weyden (1999) is een spoken word dichteres en presentatrice uit Antwerpen die met haar kritische pen tracht te verwoorden hoe zij in de dualiteit van haar gedachten en leefwereld op zoek gaat naar verbinding. Zonder een blad voor de mond te nemen dicht ze op ritmische wijze over schreeuwende emoties, bagages als voedingsbodem en haar vitale visie op de wereld.
https://www.youtube.com/watch?v=qhQ2SlkBgT4

Hind Eljadid - host
Hind is een woordkunstenaar die niemand onberoerd laat. Als artistiek leider van Slam Aleikum programmeert ze nieuwstedelijk talent dat via linguïstisch vakmanschap kritisch reflecteert op onze samenleving. https://www.youtube.com/watch?v=rLMRQPvu6cc

DJ Rosy - DJ
DJ Rosy draait de avond aan elkaar met frisse tunes. Zowel Hiphop, Afrobass als Gnawa en andere Global Sounds haalt ze door de mangel.

Open Mic
Iedereen die wil kan de mic nemen om haar of zijn ding te doen. Inschrijvingen gebeuren ter plekke.

Donderdag 17 oktober - CC Gravenhof - Louisalei 7, Hoboken
Doors: 19u30 / Inkom: vrije bijdrage (geef wat je wil)

Bereikbaarheid:
Met de tram
Tram 2 en tram 4 halte Kioskplaats. Een goed herkenningspunt is de O.L.V-kerk op je linkerkant. Wandel rechtdoor de Louisalei in. Op je linkerkant zie je park Gravenhof waar het cultuur- en jeugdcentrum gelegen is.

Met de bus
Bussen 1, 13, 33 , 140 , 141 en 298 stoppen op slechts enkele minuten van het Gravenhof.

Surf naar www.delijn.be voor meer informatie over reistijden en haltes.

Met de auto
Het Gravenhof ligt in een woonbuurt. Bij een groot evenement, zorgt dat wel eens voor parkeerproblemen. Wij raden daarom aan om het openbaar vervoer of de fiets te nemen. Komt u toch met de wagen dan kan u parkeren op de parking van het evenementen- en sportcomplex Extra Time in de Louisalei 24.

Met de fiets
Komt u met de fiets dan kan u die stallen aan de ingang van het Gravenhof in de Louisalei 7.

Slam Aleikum - aftermoviePraktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Gravenhof
  • Louisalei 7
  • 2660 Hoboken

Extra

ADRES: Louisalei 7, 2660 Antwerpen
INKOM: vrije bijdrage (quasi gratis dus ;) )