Slam Aleikum - Slam / Comedy / Storytelling / Open Mic

Op 21 november landen we met Slam Aleikum opnieuw in CC Gravenhof (het oude kasteeltje in Hoboken) voor een avond vol woordkunst: slam poetry, comedy, storytelling en een open mic waar iedereen het woord kan nemen (ook rappers ;)).

Line-up: L-Deep (NL) / Farbod / Sakina / Hind Eljadid / DJ Rosy / Open Mic

L-Deep (NL) - spoken word
De Albanese Amsterdammer L-Deep is een Spoken Word artiest die bekend is om zijn battles. Puur, snoeihard en origineel. L-Deep is niet bang om zowel zijn diepste gevoelens op het podium uit spreken als om de maatschappij een kritische spiegel voor te houden. L-Deep organiseert Mensen Zeggen Dingen in Amsterdam.
https://www.youtube.com/watch?v=HmMfL0qYJtw

Farbod Moghaddam - stand-up comedy
Een frisse cabaretier die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland. De juryprijs winnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 toert momenteel met zijn voorstelling ‘Vers van de pers’. Hij combineert Nederlandse nuchterheid met een Iraans temperament. Vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld. Hij is daarin bot, maar ook kwetsbaar. Hoe dan ook, ogenschijnlijk tegenstrijdig en dus altijd spannend.

https://www.youtube.com/watch?v=Qk8vi7I-l90

Sakina El - spoken word
Meestal zie je haar al skatend door de straten van Antwerpen, 21 november staat ze op podium voor Slam Aleikum! Jong opkomend Antwerps talent in de Spoken Word scene: dat is Sakina. Deze coole Hijabi gaat geen onderwerpen uit de weg!

Hind Eljadid - host
Hind is een woordkunstenaar die niemand onberoerd laat. Als artistiek leider van Slam Aleikum programmeert ze nieuwstedelijk talent dat via linguïstisch vakmanschap kritisch reflecteert op onze samenleving. https://www.youtube.com/watch?v=rLMRQPvu6cc

Rosy AC - DJ
DJ Rosy draait de avond aan elkaar met frisse tunes. Zowel Hiphop, Afrobass als Gnawa en andere Global Sounds haalt ze door de mangel.

Open Mic
Iedereen die wil kan de mic nemen om haar of zijn ding te doen. Inschrijvingen gebeuren ter plekke.

Donderdag 21 november - CC Gravenhof - Louisalei 7, Hoboken
Doors: 19u30 / Inkom: vrije bijdrage (geef wat je wil)

Slam Aleikum - aftermovie


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Gravenhof
  • Louisalei 7
  • 2660 Hoboken

Extra

ADRES: Louisalei 7, 2660 Antwerpen
INKOM: vrije bijdrage (quasi gratis dus ;) )