Over Gravenhof

Gravenhof is het jeugd- en cultuurcentrum in Hoboken en mikt in eerste lijn op kinderen en jongeren en alles wat daar rond hangt: ouders, grootouders, vrienden, scholen en verenigingen... We bieden een aanbod van cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten op maat van iedere Hobokenaar.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten. Volg ons op Facebook. Geen Facebook of ontvang je liever nieuws per e-mail? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

 

Wie is wie

Op zoek naar iemand in het bijzonder?

Check hier onze wie is wie

 

Zaalverhuur

Het Gravenhof stelt haar lokalen ook ter beschikking van receptieve gebruikers. U kan onze lokalen huren voor vergaderingen, voorstellingen, congressen, cursussen, danslessen of lezingen. Om de verhuur realistisch te houden voor de eigen werking en planning hanteren we zoals in de meeste cc’s - aanvraag verhuur maximum 6 maanden vooruit en minimum 6 weken vooraf.

Bekijk hier de mogelijkheden

 

Scholenwerking

Met de klas naar het Gravenhof? Terecht! Kinderen en cultuur, dat gaat goed samen. Gravenhof werkt graag op maat van jouw klas of school. Voor kleuter -en lager onderwijs neem contact op met sandra.kley@antwerpen.be. Voor secundair onderwijs neem contact op met gunter.lots@antwerpen.be of hamid.marouane@antwerpen.be

 

Word vrijwilliger

Gravenhof is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Jong of oud. Veel tijd of weinig tijd. Allemaal welkom. Heb je interesse? Bel 03 292 65 43 of stuur een e-mail naar gravenhof@antwerpen.be.