Coronamaatregelen jeugdactiviteiten

Jeugddienst activiteit

Omwille van de huidige situatie kunnen onze activiteiten enkel doorgaan als we ons aan enkele afspraken houden.

Aan ouders zullen we vragen om tijdens de op- en afhaalmomenten een mondmasker te dragen. Onze begeleiders zullen dit ook doen.

Verder werken we met de opgelegde bubbel van maximum 50 personen. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met vriendjes en broers / zussen, zolang het haalbaar is binnen de veiligheidsrichtlijnen en de inhoudelijke en praktische organisatie van onze activiteiten.

Een belangrijk aandachtspunt hierbij is dat kinderen per week binnen dezelfde bubbel blijven. Dat betekent dat ze aan slechts één begeleide bubbel per week mogen deelnemen. Bijvoorbeeld een jeugdbewegingskamp, een sporttraining, speelpleinen of activiteiten bij de jeugddienst.

Om duidelijk te maken wat kan en niet kan, hebben wij een mogelijke planning voorbereid. Op de foto hierboven zie je dat persoon A in week vier er voor kiest om deel te nemen aan de speelpleinwerking en de andere dagen thuis te blijven. Zo moet het. Persoon B kiest om tijdens week vier naar de speelpleinwerking te gaan en de andere dagen deel te nemen aan de Grabbelpas. Dit mag dus niet.

Hou hier dus rekening mee bij het inschrijven van uw kinderen doorheen de zomer!


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Gravenhof
  • Louisalei 7
  • 2660 Hoboken