Vaste acts

• De Experimentalisten met Eureka om 15 uur (30 min)

Na jaren onderzoek hebben Dr. Breinstein en Dr. Mentaljef een theorie ontwikkeld om gedachten te kunnen lezen! Deze dolgedraaide wetenschappers gaan op zoek naar testpersonen om hun theorie te bewijzen. Een sterk staaltje mentalisme, goochelen, en absurd vernuft in een tot de verbeelding sprekende act. De act kwam tot stand door een samenwerking tussen Stefan Paridaen (finalist Belgium’s Got talent en Belgisch kampioen goochelen 2015) en Piet Kusters (a.k.a. de tovenaar van iedereen beroemd)

Gipsy woonwagen + Mario Fernandez om 14.30, 16 en 17.30 uur (30 min)

Mario trakteert jullie op een sprankelende cocktail van leuke en fascinerende goocheltoeren. Goochel-kunst in een humoristisch en gevarieerd goochelprogramma. Iedereen doet mee in deze voorstelling boordevol actie en plezier. Sterke trucs voor groot en klein.

The Marvelous Adventures Group met The Great Escape om 17 uur (40 min)

Ontsnappingskunstenaar Ben de Vroey en zijn assistent Louis Van Der Waal zorgen voor een onvergetelijk spektakel. De wisselwerking tussen de perfectionistische boeienkoning en zijn nonchalante hulpje zorgt voor (oh zo) gevaarlijke maar vooral uiterst grappige situaties. Kom kijken hoe deze heren trachten te ontsnappen uit een dwangbuis, uit kettingen tijdens een salto of uit dé Chinese ‘water torture cell’ van Harry Houdini ...

Tim Oelbrandt met Spirals om 14.45, 15.50 en 16.40 uur –  zaal Titan (7 min)

In zijn act ‘Spirals’ speelt hij een man, tussen twee werelden: onze wereld en één die hij zelf creëerde in zijn fantasie. In deze hypnotiserende act wordt fantasie werkelijkheid. Tim is een meester in de combinatie van object-manipulatie en magie. Met ‘Spirals’ won hij in 2015 de ‘First Special Prize’ op de Belgische Kampioenschappen goochelen. In 2017 werd de act nog eens bekroont met de eerste prijs op de open Nederlandse kampioenschap en de Grandprix voor beste act in alle categorieën.

Circusdrome met Morna, het meisje in de vissenkom – doorlopend van 14 tot 16 uur

In een nostalgische woonwagen presenteert Davido Drome zijn nieuwste aanwinst, het kleinste levende wezen op deze aarde van slechts 20 centimeter groot. Ontdek het waargebeurde verhaal achter dit ongekende wonder en ontmoet haar in levende lijve!

Circusdrome met Metamorfoso, Ludmilla the gorilla woman (+8) – doorlopend van 16 tot 18 uur

Voor uw ogen transformeert de beeldschone Ludmilla in een angstaanjagende gorilla. Een wereldwonder dat zich in slechts enkele minuten voltrekt.

 

Doorlopende acts van 14 tot 18 uur

Pikzpalace met de Botoxbox
En u die dacht dat de tand des tijds onverbiddelijk is? Niet meer nadat u het geheim van De Botoxbox ontdekt heeft. Geen dure en pijnlijke behandelingen, maar slechts 1 minuut in deze magische ruimte en u bent als herboren. Blijf eeuwig jong! Bezoek De Botoxbox!

De ziener
Wilt ge gaarne weten hoe het met u zit? Of hoe het met u verder moet? Of hoe het zal gaan… De Ziener neemt u mee in uw onderbewustzijn. Weest niet bevreesd, De Ziener blijft BIJ bewustzijn. Treed binnen in zijn vriendelijke caravannetje en laat u mede slepen. U komt er ongetwijfeld beter uit… Alle ijle wind en wazige nevel in uw hoofd zal gans verschwunden zijn. Doet ge het of doet ge niet? Ziet hij het of ziet hij het niet?

JAHON met Antonio
Dames en Heren, Jongens en Meisjes... Vandaag presenteer ik jullie met grote trots een grootmeester in de wereld der magie. De grote Antonio is de wereldrecordhouder “vrouwen doormidden zagen” en toverde maar liefst 375 konijnen uit zijn hoed.Vandaag vertoont hij de moeilijkste kaarttruc ter wereld in zijn circus. De plaatsen om dit wonder te aanschouwen zijn beperkt. Het publiek is in de tent, alles staat klaar maar Antonio komt niet opdagen. De toneelknecht zal alles moeten redden en neemt zelf de rol van goochelaar voor zijn rekening.

Steven Delaere – close-up goochelen (van 15 tot 17uur)
Steven Delaere is één van de beste close-up goochelaars van ons land. Vlak onder uw neus gebeuren de meest verbluffende trucs, die op z'n minst een grote frons en open mond op uw gezicht zullen toveren. In 2015 haalde hij een finale-plaats in Belgium’s got talent. Momenteel is hij ook te zien in de succesvolle Ketnet-reeks ‘Trix’.

Ijsco Achmed
Geestig goochelen en jongleren met heerlijk ijs! Optredens waar oud en jong zich letterlijk de vingers bij aflikken. IJsco Achmed presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. Voordat Achmed zijn exclusieve ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die grote hilariteit opwekt. Als het exquise ijs wordt uitgedeeld, gaat hij onverstoorbaar verder: ‘U had juist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg!’ Tja, IJsco Achmed is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic!

Mi Grande met de workshop reuzezeepbellen
Francesco is een Spaans, Italiaan met Vlaamse roots.. Mi Grande vertelt het verhaal van Francesco waar hij op zoek gaat naar de beste locatie om één grote reuzenzeepbel van 5 meter lang uit zijn zeepbellenstokjes te toveren. Mi Grande is een visuele en interactieve act waar magie, verwondering en improvisatie centraal staan.

Ell Circo d’Ell Fuego met de workshop de vliegende trapeze (+8)
Heb je geen hoogtevrees? Waan je een echte circusacrobaat en vlieg door de lucht op de Vliegende trapeze installatie. Professionele lesgevers van Ell Circo d’Ell Fuego begeleiden jou de lucht in en zorgen dat alles veilig verloopt!

Hocus Pocus, iedereen tovenaar! Een ruil- en geefbeurs. Heb jij ook nog een goocheldoos of boek met verschillende trucs. Kom dan naar onze magische hof om ze te ruilen of weg te schenken.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • GRATIS
locatie
  • Gravenhof
  • Louisalei 7
  • 2660 Hoboken

bekijk ook in cc

Louisaland XL

Gratis feest voor alle kinderen

zo 22 sep 2019 - 13.00 uur

Vandaag het Gravenhof omgetoverd tot een circus- en speeldorp. Kom zeker mee ravotten, spelen, knutselen, koken, ... van 13 tot 17 uur.